Agisoft Metashape

Agisoft Metashape => Feature Requests => Topic started by: BjFaeTorphins on November 18, 2020, 12:52:07 AM

Title: Feature Request : Copy Cameras
Post by: BjFaeTorphins on November 18, 2020, 12:52:07 AM
Same as the "Move Cameras" except Copy.

I find myself identifying cameras that I want to duplicate to another chunk to provide overlap for use in the align chunks, align by cameras method.
Title: Re: Feature Request : Copy Cameras
Post by: James on November 18, 2020, 05:05:45 PM
yes please
Title: Re: Feature Request : Copy Cameras
Post by: JMR on December 01, 2020, 04:17:11 AM
Not the answer to your wishes and takes more time, but, what if you duplicate chunk A, then move desired photos from copy of Chunk A to chunk B and then delete copy of chunk A....?
This way you would get "move to" working as "copy to".

Regards,
Accupixel
Title: Re: Feature Request : Copy Cameras
Post by: Eric Baird on December 01, 2020, 08:07:41 PM
Yes please!
It's kinda annoying that "move camera" exists, but "copy camera" doesn't seem to.
Title: Re: Feature Request : Copy Cameras
Post by: andyroo on December 03, 2020, 11:01:58 AM
I would love to see this - especially the ability to "copy selected" to a new chunk (cameras/keypoints/tie points/markers/etc)