Forum

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - cabecinhas

Pages: [1]
1
General / Re: WHEN IN THE PROGRAM IS OK, BUT WHEN EXPORT ORTHOMOSAIC :(
« on: October 15, 2013, 04:17:05 PM »
ok..

Well I have 3 geotagged line pictures with about 70% of overlapping

I'm sorry to be here and ask this much things..

2
General / Re: WHEN IN THE PROGRAM IS OK, BUT WHEN EXPORT ORTHOMOSAIC :(
« on: October 15, 2013, 04:11:13 PM »
So It is mandatory to creage GCPs?

3
General / Re: WHEN IN THE PROGRAM IS OK, BUT WHEN EXPORT ORTHOMOSAIC :(
« on: October 15, 2013, 03:58:41 PM »
Yes.. the photos were taken in the same flight. What do  you mean by rotational degre?



4
General / Re: WHEN IN THE PROGRAM IS OK, BUT WHEN EXPORT ORTHOMOSAIC :(
« on: October 15, 2013, 03:40:02 PM »
Hi, Alexey.

I did export in Geographic mode :(

All my photos are referenced. As you could see in the model panel they look good(the probme is when exporting).

Actually I don't have any GCPs since I'm using only 3 photos on this project.

Could you give me any idea?

Tks

5
General / WHEN IN THE PROGRAM IS OK, BUT WHEN EXPORT ORTHOMOSAIC :(
« on: October 15, 2013, 03:31:26 PM »
Hi. I don't know what am I doing wrong.

When creating a orthomosaic in AgisoftPhotoScan, after build geometry the result (before export) seems to me ok, but after exporting the orthomosaic the result gets really bad.

could anyone help me on that?

Thank you very much

Pages: [1]