Forum

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mwsurvey

Pages: [1]
1
General / Re: Problem: Height of GeoRef-pictures and Measure-Targets
« on: October 18, 2018, 06:03:25 AM »
Forgot to mention, be sure that the program you are using to geo tag isn't converting any datum's also, i know our system (LOKI, ASPSuite) has the ability to change from ellipsoid to geoid, if its not set right you will have an issues with the ellipsoidal separation. So your Z values will be out in Agisoft/ point cloud export. Nate

2
General / Re: Problem: Height of GeoRef-pictures and Measure-Targets
« on: October 18, 2018, 05:59:47 AM »
Hi, i am having a similar issue, i have managed to resolve my issue by making sure i have the correct coordinate system in the reference settings.

Is your ground control in DHDN?

3
Python Scripting / Script for setting up a Project defaults
« on: October 13, 2018, 11:23:34 AM »
Hi guys, very new to this, in the deep end like others i have seen here. I essentially need to write a script to automate my workflow, but within it set my camera calibration (have an xml), set camera accuracy etc etc

Is this something that can be written into a script?

Thanks!

Nate

4
General / Setting Defaults in Agisoft
« on: October 13, 2018, 08:36:44 AM »
Hi crew, new user here, and have a couple questions that i'm sure has been asked before but i cant seem to find answers for.

So firstly we are flying a DJI Matrice 200, running a pre-calibrated Zenmuse X4S camera and LOKI PPK system.

My question is, is there a way to have my pre calibrated camera setting set as a default, and can you set the Camera Accuracy to a specified accuracy, rather than having to set it for every project?

Also when doing the Optimize Camera Alignment can these fields be preset, given we will be using the same system for every project?

Thanks guys, appreciate ANY feedback.

Nate

5
Camera Calibration / Re: Camera precalibration
« on: October 13, 2018, 08:16:17 AM »
Did you ever get any response from this question AVisser? I have just started using agisoft and have the same concern.

Pages: [1]