Forum

Author Topic: NVIDIA DGX-1  (Read 8917 times)

stephan

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 129
    • View Profile
Re: NVIDIA DGX-1
« Reply #15 on: October 23, 2017, 03:13:53 PM »
Hi guys,
Did you ever find a solution to this question?
Thanks!

PolarNick

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 98
    • View Profile
Re: NVIDIA DGX-1
« Reply #16 on: October 23, 2017, 05:46:10 PM »
You can try:

 - Disable hyperthreading in BIOS
 - Enable/disable NUMA in BIOS
 - Enable/disable memory interleaving (in BIOS or by running with numactl --interleave=all ./photoscan.sh)
« Last Edit: October 23, 2017, 05:48:21 PM by PolarNick »

KBL

  • Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: NVIDIA DGX-1
« Reply #17 on: January 25, 2019, 05:16:23 AM »
Sorry to resurrect this topic, but I am also testing on a DGX-1 and have encountered the same error:
clGetPlatformIDs failed: CL_UNKNOWN_ERROR_CODE_-1001

This occurs with a reasonably large dataset (4700 drone images) using a known-good script. The script has been tested successfully on other machines, and on the DGX-1 with a much smaller sample image set with no issue. The error code does not immediately halt processing, but hangs after listing each GPU device found.

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14965
    • View Profile
Re: NVIDIA DGX-1
« Reply #18 on: January 25, 2019, 01:34:28 PM »
Hello KBL,

Which driver version and OS version you have installed?
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

KBL

  • Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: NVIDIA DGX-1
« Reply #19 on: January 26, 2019, 12:46:14 AM »
I'm on Ubuntu 16.04.5 LTS with nvidia driver 410.79, cuda version 10.