Forum

Author Topic: Info missing  (Read 1464 times)

jinjamu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Info missing
« on: March 05, 2019, 09:58:43 AM »
Hi
Using Photoscan 1.4.5, and my info data (showing number of points in a model) has disappeared.  I've tried all sorts of things, even reinstalling, but for nothing.  The option is selected under the Model...Show Info setting.  This seemed to happen after I also installed Metashape on the same PC.
Any help would be appreciated
Thanks
John

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14104
    • View Profile
Re: Info missing
« Reply #1 on: March 05, 2019, 01:13:45 PM »
Hello John,

Can you please post a screenshot of the application window, where the following elements are displayed:
- Workspace pane with extended chunk's contents, so the number of points in the Tie Point cloud is visible,
- Model view switched to Point Cloud (sparse cloud) view mode with Show Info option enabled.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

jinjamu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Info missing
« Reply #2 on: March 06, 2019, 12:58:09 AM »
Hi Alexey, please find attached
Regards,
John

jinjamu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Info missing
« Reply #3 on: March 07, 2019, 06:28:39 PM »
Gentle reminder please Alex

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14104
    • View Profile
Re: Info missing
« Reply #4 on: March 07, 2019, 06:48:03 PM »
Hello jinjamu,

Looks like the Photos pane is detached from the main window and acts as a separate window that covers the part of the main GUI.

You need to drag the Photos pane and attach it back to the interface.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

jinjamu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Info missing
« Reply #5 on: March 07, 2019, 10:28:47 PM »
You are right!  I feel like an idiot!!   :-\
Thanks