Forum

Author Topic: Dense cloud and CUDA error  (Read 3851 times)

rover

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Dense cloud and CUDA error
« on: May 07, 2019, 11:02:25 PM »
At the moment I can't pass dense cloud phase at all. Everytime I get this cuda error. I have installed/re-installed gpu drivers, uninstalled and installed agisoft etc. Nothing works. Any suggestions?

Code: [Select]
2019-05-07 22:43:33 [GPU] estimating 2817x2673x224 disparity using 1409x1344x8u tiles
2019-05-07 22:43:33 GPU disparity to distance failed: unknown error (30) at line 216
2019-05-07 22:43:33 using CPU implementation...
2019-05-07 22:43:33 Error: Kernel failed: unknown error (30) at line 821
2019-05-07 22:43:33 GPU processing failed, switching to CPU mode
2019-05-07 22:43:33 [CPU] estimating 2817x2673x224 disparity using 939x891x8u tiles
2019-05-07 22:43:48
2019-05-07 22:43:48 Depth reconstruction devices performance:
2019-05-07 22:43:48  - 4% done by CPU
2019-05-07 22:43:48  - 96% done by GeForce GTX 1080
2019-05-07 22:43:48 Total time: 186.562 seconds
2019-05-07 22:43:48
2019-05-07 22:43:48 Warning: cudaStreamDestroy failed: unknown error (30)
2019-05-07 22:43:48 Warning: cudaStreamDestroy failed: unknown error (30)
2019-05-07 22:43:48 Finished processing in 225.257 sec (exit code 0)
2019-05-07 22:43:48 Error: unknown error (30) at line 211

Code: [Select]
2019-05-07 22:38:19 Agisoft Metashape Professional Version: 1.5.2 build 7838 (64 bit)
2019-05-07 22:38:19 Platform: Windows
2019-05-07 22:38:19 CPU: Intel(R) Core(TM) i7-8700K CPU @ 3.70GHz (desktop)
2019-05-07 22:38:19 CPU family: 6 model: 158 signature: 906EAh
2019-05-07 22:38:19 RAM: 63.9 GB
2019-05-07 22:38:19 OpenGL Vendor: NVIDIA Corporation
2019-05-07 22:38:19 OpenGL Renderer: GeForce GTX 1080/PCIe/SSE2
2019-05-07 22:38:19 OpenGL Version: 4.6.0 NVIDIA 430.53
2019-05-07 22:38:19 Maximum Texture Size: 32768
2019-05-07 22:38:19 Quad Buffered Stereo: not enabled
2019-05-07 22:38:19 ARB_vertex_buffer_object: supported
2019-05-07 22:38:19 ARB_texture_non_power_of_two: supported
2019-05-07 22:38:19 Using simple console. Rich console can be enabled in Preferences dialog.


Latest log fully:
https://pastebin.com/JyCjfWFH


rover

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Dense cloud and CUDA error
« Reply #1 on: May 12, 2019, 03:01:27 PM »
Figured this out: MSI afterburner was the reason for this. Usually I make sure that program is closed during agisoft sessions. But now I noticed there is a button where you can set to load OC values at windows startup. That button was on and I didn't even know that. So I think OC settings were applied in the background even though afterburner was closed.