Forum

Author Topic: HELP ME! PLS  (Read 2276 times)

thoinghidi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
HELP ME! PLS
« on: May 25, 2019, 05:57:16 PM »

I clicked on an image to attach the control point but the image did not show up

PROBERT1968

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 370
  • Hello !
    • View Profile
Re: HELP ME! PLS
« Reply #1 on: May 25, 2019, 06:10:53 PM »
click on the gray arrow to collapse to see each photo if that is what you asking ?

thoinghidi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: HELP ME! PLS
« Reply #2 on: May 25, 2019, 06:25:52 PM »

I HAVE CLICKED A PHOTO BUT DO NOT HAVE ANYTHING

PROBERT1968

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 370
  • Hello !
    • View Profile
Re: HELP ME! PLS
« Reply #3 on: May 25, 2019, 08:01:22 PM »
When you are in workspace menu  section, were you able to click on each photo in the photo section ?

« Last Edit: May 25, 2019, 08:09:06 PM by PROBERT1968 »


James

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 756
    • View Profile
Re: HELP ME! PLS
« Reply #5 on: May 27, 2019, 11:47:59 PM »
The issue could be somehow related to the drivers, although we are not yet able to reproduce it on Windows 10.

As a workaround that should also fix the issue we can suggest to run PhotoScan 1.3.3 in ANGLE compatibility mode using --opengl angle parameters from the command-line:
Code: [Select]
photoscan.exe --opengl angleAnother way to run it is to modify the shortcut properties:

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14968
    • View Profile
Re: HELP ME! PLS
« Reply #6 on: May 28, 2019, 07:44:20 PM »
Yes, running the application in ANGLE compatibility mode should solve the problem.

But I recommend to start with the GPU driver update and install the latest driver version from the official web-site.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC