Forum

Author Topic: Cylindrical orthomosaic fails  (Read 923 times)

JMR

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 368
    • View Profile
Cylindrical orthomosaic fails
« on: October 15, 2019, 08:05:47 PM »
Cylindrical ortho fails even if cylindrical DEM has been built correctly.

Regards
GEOBIT

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11630
    • View Profile
Re: Cylindrical orthomosaic fails
« Reply #1 on: October 16, 2019, 12:00:53 PM »
Hello JMR,

Can you provide the screenshots of both Build DEM and Build Orthomosaic dialogs with the parameters that you are using?
Best regards,
Alexey Pasumansky,
AgiSoft LLC

JMR

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 368
    • View Profile
Re: Cylindrical orthomosaic fails
« Reply #2 on: October 19, 2019, 08:53:15 PM »
Here you are.

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11630
    • View Profile
Re: Cylindrical orthomosaic fails
« Reply #3 on: November 25, 2019, 01:53:19 PM »
Hello JMR,

Unfortunately, at the moment DEM generated in Cylindrical representation cannot be used as a source surface data for the orthomosaic generation.

We'll try to fix it in one of the next updates.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
AgiSoft LLC

JMR

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 368
    • View Profile
Re: Cylindrical orthomosaic fails
« Reply #4 on: December 28, 2019, 02:10:07 AM »
Are there any news with this issue?

JMR

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 368
    • View Profile
Re: Cylindrical orthomosaic fails
« Reply #5 on: January 10, 2020, 03:49:11 PM »
remains unsolved... why, friends?