Forum

Author Topic: 3D view blinking  (Read 4338 times)

sjupin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
3D view blinking
« on: April 17, 2013, 09:14:53 AM »
hi,

im on 0.9.1 last update 1659.
got a pb appearing just after aligning cameras : cant see my Point cloud in 3D view :
its blinking and changing positions when I move the mouse. never had the pb before.
I tried to save, reload even reboot or load on another workstation : no changes.
does anyone knows this bug ?

regards

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13917
    • View Profile
Re: 3D view blinking
« Reply #1 on: April 17, 2013, 09:39:52 AM »
Hello sjupin,

Are you using Professional edition? Could you please check if the images are geotagged with the same coordinates?
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

sjupin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: 3D view blinking
« Reply #2 on: May 31, 2013, 09:18:06 AM »
hello alexey,

just my pb back on another set of photos.
in fact my project has multiple chunks and every chunk got the same PB.
I use Pro edition, there is no markers, my pb appear just after aligning.
how could i send you my file ?

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13917
    • View Profile
Re: 3D view blinking
« Reply #3 on: May 31, 2013, 01:40:57 PM »
Hello sjupin,

Could you please check there are no GPS data imported in the Ground Control pane for camera positions as in 0.9.1 version GPS EXIF tags are loaded automaticaly on image open.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC