Forum

Author Topic: Generate Ortho - libtiff error  (Read 688 times)

itzhalpepe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Generate Ortho - libtiff error
« on: December 14, 2020, 02:08:50 PM »
Hello together,
I have a problem to produce the orthomosaic.

Everytime, when trieing to produce the orthomosaic, I receive the error message, that there is a libtiff error.

It looks like this: libtiff error: Write error at scanline 19456

The images are from a UltraCam Eagle Mark 3 f120. The resolution of the ortho is approximately 0,12 x 0,12 meters. The source of the surface is the DEM.

I am working with Agisoft Metashape Professional Version: 1.6.5 build 11249 (64 bit) and a work station, which contains an Intel(R) Xeon(R) Platinum 8268 CPU @ 2.90GHz, RAM: 382.7 GB and six RTX 2080 TI.

The working protocoll is in the attachement.

I hope someone had the same probolem and can help me.

Best regards
Leon




Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13150
    • View Profile
Re: Generate Ortho - libtiff error
« Reply #1 on: December 14, 2020, 02:43:22 PM »
Hello Leon,

Can you please send any sample image from this project that can be used to reproduce the problem on our side to support@agisoft.com? Additionally please send PDF report exported from the project.

You can confirm that the image raises the same error, if you disable all cameras except for the single one and run the orthomosaic generation procedure.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC