Forum

Author Topic: Batch Process Linux 64 build 985  (Read 7228 times)

KEgg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 34
    • View Profile
Batch Process Linux 64 build 985
« on: June 21, 2011, 05:01:44 PM »
Hi guys,

I've tried to use the batch processing on the Linux version. Went through setting up the chunks to be processed. Each chunk has masks applied to 8 images, an imported camera calibration and alignment points generated before doing a batch geometry build.

So i set off the batch process, and off it goes doing the first of what should be many depth reconstructions. It gets to the end of doing the first depth recon, and just sits there. Eventually, a good half hour after it got to 100% of the depth recon, I had to kill it.

any ideas?

best regards

MikeH

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14004
    • View Profile
Re: Batch Process Linux 64 build 985
« Reply #1 on: June 21, 2011, 06:24:15 PM »
Hello Mike,

We have checked the same operation on Ubuntu 10.04 and it worked fine. Does this problem occurs regularly with this set of chunks and images?
You can send us this data, so we could try to find out what is the problem.


Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

KEgg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 34
    • View Profile
Re: Batch Process Linux 64 build 985
« Reply #2 on: June 22, 2011, 05:43:01 PM »
Hi Alexy,

It seems to always crash, but random as to when. Just tried again and it crashed 10% into depth recon of first chunk. Have also reported this via the crash reporter.

I could send u the same data set, but I'm not sure the client would like this.

best regards

Mike

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14004
    • View Profile
Re: Batch Process Linux 64 build 985
« Reply #3 on: June 22, 2011, 06:05:21 PM »
Hello Mike,

We have received  your crash reports and it seems that the problem is with the OpenCL acceleration. Can you please try to disable it in "Preferences"?
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

KEgg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 34
    • View Profile
Re: Batch Process Linux 64 build 985
« Reply #4 on: June 23, 2011, 12:45:38 AM »
Hi Alexey,

Have done as suggested, and its working perfectly, if a little slower. Hope the openCL is not to much of an issue to solve, or could it be related to the machine which is currently using a 8800GTX while I get the GTX480 replaced?

best regards

MikeH