Forum

Author Topic: Change Path Bug v1.1.0 build 2004 64bit Standard  (Read 5464 times)

jtuhtan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 37
    • View Profile
Change Path Bug v1.1.0 build 2004 64bit Standard
« on: January 09, 2015, 05:30:16 PM »
The Change Path function is no longer working in this installation.

The only image which is updated is the one selected. I have tried "All Cameras" "Selected Cameras" and "Entire Workspace" for multiple models with the same results.

Jeff

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13994
    • View Profile
Re: Change Path Bug v1.1.0 build 2004 64bit Standard
« Reply #1 on: January 09, 2015, 05:37:47 PM »
Hello Jeff,

It wouldn't work if you have applied the path change to the single camera and then trying to do the same by pointing the new path to the same camera and apply it to all cameras.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

jtuhtan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 37
    • View Profile
Re: Change Path Bug v1.1.0 build 2004 64bit Standard
« Reply #2 on: January 09, 2015, 07:06:12 PM »
Hello Alexey,

I have tried new images which have not been changed to the new path, and there is still no change.

Jeff

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13994
    • View Profile
Re: Change Path Bug v1.1.0 build 2004 64bit Standard
« Reply #3 on: January 09, 2015, 08:26:18 PM »
Hello Jeff,

Can you send this project to support@agisoft.com? Depth maps, dense cloud, mesh and even sparse cloud can be removed to reduce the file size.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

jtuhtan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 37
    • View Profile
Re: Change Path Bug v1.1.0 build 2004 64bit Standard
« Reply #4 on: January 09, 2015, 10:35:28 PM »
Hello Alexey,

Ok, one of the models with the problem was sent off to support. I tested some older models where the drive name was different e.g. "F:" vs. "D:" then the new path was correctly applied to all images.

Jeff

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13994
    • View Profile
Re: Change Path Bug v1.1.0 build 2004 64bit Standard
« Reply #5 on: January 09, 2015, 10:42:54 PM »
Hello Jeff,

Some of the paths are linked to .../IMG/ folder, while some to /IMG/cc/ - is the current folder structure the same?
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

MeHoo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 136
    • View Profile
Re: Change Path Bug v1.1.0 build 2004 64bit Standard
« Reply #6 on: January 09, 2015, 11:21:02 PM »
Wait.. sorry to chime in here but.. change paths?  I emailed you about this this morning Alexey.  Does this exist in the standard edition?  Sounds like what I'm after.  I'll dig through the manual again, but I missed it thus far.

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13994
    • View Profile
Re: Change Path Bug v1.1.0 build 2004 64bit Standard
« Reply #7 on: January 09, 2015, 11:52:04 PM »
Hello MeHoo,

It is in the Photos pane, just right-click on the photo and choose the option from the context menu.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

MeHoo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 136
    • View Profile
Re: Change Path Bug v1.1.0 build 2004 64bit Standard
« Reply #8 on: January 09, 2015, 11:54:54 PM »
Ha yeah, I just found it.  This might work for that idea I mentioned in my email.  Thanks for the reply!

- Justin Mijal

jtuhtan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 37
    • View Profile
Re: Change Path Bug v1.1.0 build 2004 64bit Standard
« Reply #9 on: January 10, 2015, 02:09:59 PM »
Hello Alexey,

Yes, I created a new cc folder to test out color corrected images. The files have the same name as the original files.

Jeff

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13994
    • View Profile
Re: Change Path Bug v1.1.0 build 2004 64bit Standard
« Reply #10 on: January 11, 2015, 01:14:02 PM »
Hello Jeff,

It should work if you use Change Path option for any image from \IMG\ folder and apply to all the cameras in chunk.

The problem seems to be in the extension case of the files when you choose an image from \IMG\cc\ folder. The file extension for these images is saved in the project using lower case, while the files in the folder seem to be saved with upper case extension.
« Last Edit: January 11, 2015, 01:26:43 PM by Alexey Pasumansky »
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

jtuhtan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 37
    • View Profile
Re: Change Path Bug v1.1.0 build 2004 64bit Standard
« Reply #11 on: January 12, 2015, 01:00:16 PM »
Hello Alexey,

Yes, I copied the original images to another folder and replaced them in ...\IMG with the color corrected ones and it worked. Weird that it is case-sensitive, but at least the problem has been solved. Thank you!

Jeff