Forum

Author Topic: Change Path... does not work  (Read 6831 times)

augeaz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Change Path... does not work
« on: January 27, 2015, 05:42:05 PM »
Hi

When trying to change path of the cameras it only applies to selected "one" camera.
It does not work for the selected number of cameras, all cameras, entire workspace unless I am missing something.

Regards
Marcin

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14890
    • View Profile
Re: Change Path... does not work
« Reply #1 on: January 27, 2015, 05:44:57 PM »
Hello Marcin,

Please note that the operation is case sensitive.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

augeaz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: Change Path... does not work
« Reply #2 on: January 27, 2015, 06:03:01 PM »
Hi Alexey

Thank you for a really prompt reply.

I have a set of 300+ images.
I right click on the first one and then Change Path...
Window pops up to find the image so what I do.
After selecting the image and clicking open it ask me if Apply to...
All Cameras - it does not do that for all cameras only the one I right clicked
Same situation with Selected Cameras option as well as Entire Work space

It is not a big deal, can move the images where they were before eventually.
But I am positive it used to work before although cannot confirm when last time it worked for me.

Regards
Marcin


Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14890
    • View Profile
Re: Change Path... does not work
« Reply #3 on: January 27, 2015, 06:05:54 PM »
Hello Marcin,

Is the project file big, or you can send it to us (to support@agisoft.com), so that we could check it on our side?
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

augeaz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: Change Path... does not work
« Reply #4 on: January 27, 2015, 06:20:10 PM »
I will do that for you straight away, it should not be a big file without mesh and dense points cloud.

Regards
Marcin

James

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 748
    • View Profile
Re: Change Path... does not work
« Reply #5 on: January 27, 2015, 07:07:15 PM »
i had this problem when trying to change paths to images in a chunk that was not the active chunk. had me baffled for ages...

might be the problem?

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14890
    • View Profile
Re: Change Path... does not work
« Reply #6 on: January 27, 2015, 07:23:01 PM »
Hello Marcin,

Have received the project file and still believe that the problem is in the lower case of the image file extensions in the new folder, compared to the paths saved in the project file (the same as in the following topic: http://www.agisoft.com/forum/index.php?topic=3265.0).
« Last Edit: January 27, 2015, 07:25:31 PM by Alexey Pasumansky »
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC