Forum

Author Topic: Not enough memory  (Read 3717 times)

xiu2014

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Not enough memory
« on: March 05, 2015, 05:58:27 AM »
I'm trying to upgrade Photoscan Standard (64-bit Windows 7) from version 1.1.0 (build 2004) to the latest release.
Can't production model.Here is the error log.

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13990
    • View Profile
Re: Not enough memory
« Reply #1 on: March 06, 2015, 04:08:40 PM »
Hello xiu2014,

Please make sure you have downloaded and installed 64-bit version of PhotoScan.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

xiu2014

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Not enough memory
« Reply #2 on: March 09, 2015, 03:25:55 AM »
I am very sure.

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13990
    • View Profile
Re: Not enough memory
« Reply #3 on: March 09, 2015, 03:13:22 PM »
Hello xiu2014,

The log file doesn't contain any messages usually related to the insufficient memory problem, but it seems that the tie-point limit was set to very low values and no sparse cloud has been generated.

Could you please provide the settings used in Align Photos dialog? In case you still have not enough memory problem, please send us the sample dataset that can be used on our side to reproduce the problem.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC