Forum

Author Topic: Manually edit image coordinates?  (Read 2146 times)

kgrover

  • Newbie
  • *
  • Posts: 40
    • View Profile
Manually edit image coordinates?
« on: July 28, 2015, 05:55:44 PM »
Is it just me, or can you not manually edit the image location anymore?? Some of my imagery has bogus elevations from GPS at time, so I used to manually edit, but now it doesn't seem to work.

Any ideas?

Kevin

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14504
    • View Profile
Re: Manually edit image coordinates?
« Reply #1 on: July 28, 2015, 06:00:59 PM »
Hello Kevin,

Do you mean Reference pane? Then you can select any cell, press F2 key and then input the required values to the corresponding fields.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

kgrover

  • Newbie
  • *
  • Posts: 40
    • View Profile
Re: Manually edit image coordinates?
« Reply #2 on: July 28, 2015, 06:07:55 PM »
Wow, i was scratching my head on that one for a bit, since you used to be able to click with the mouse to edit.

Thanks though, that works!

Kevin

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14504
    • View Profile
Re: Manually edit image coordinates?
« Reply #3 on: July 28, 2015, 06:37:21 PM »
Hello Kevin,

Currently double-clicking on the camera line in the Reference pane is reserved for image open in the Photo view mode. But you can still access the coordinate information edit by double-clicking for markers.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC