Forum

Author Topic: photoscan not working with mountain lion  (Read 4078 times)

datamilch

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
photoscan not working with mountain lion
« on: August 11, 2012, 08:42:17 PM »
hi,
i updated my system to mountain-lion recently.
at first i tried to open it on my macbook pro resulting in a system freeze.
on my mac pro photoscan opens propperly (have not done any testing, like loading images),
but when i close the program i get glitches on right click menues or windows start flickering pretty wild.
so i suppose it's some graphic-card related problem, or open-gl?
with snow-leopard everything worked fine ...
can someone confirm this problem or give me a hint how to solve it?
regards sebastian
« Last Edit: August 11, 2012, 10:53:48 PM by datamilch »

Alexey Pasumansky

  • Agisoft Technical Support
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13990
    • View Profile
Re: photoscan not working with mountain lion
« Reply #1 on: August 12, 2012, 11:12:54 AM »
Hello datamilch,

Please check latest pre-release version 0.9.0.
Best regards,
Alexey Pasumansky,
Agisoft LLC

datamilch

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: photoscan not working with mountain lion
« Reply #2 on: August 21, 2012, 04:16:21 PM »
hi alexey,
downloaded it and seems to work fine :)
thanks.