Forum

Author Topic: about markers and coordinate  (Read 1496 times)

ugo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
    • View Profile
about markers and coordinate
« on: July 11, 2017, 09:44:54 AM »
Hello,
if i use the coordinate from total station, but that is not enough for Photoscan. Can i just make some new markers on the object? Is that make the model better? Are those markers and measurement points in same coordinate system?

thanks

JMR

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 504
    • View Profile
Re: about markers and coordinate
« Reply #1 on: July 11, 2017, 09:56:41 AM »
Yes, create as many markers as you want, they will behave as user tiepoints. They will not have source coordinates, but will have coordinate estimations in the same RS as the project.

Regards
GEOBIT

ugo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
    • View Profile
Re: about markers and coordinate
« Reply #2 on: July 11, 2017, 10:19:14 AM »
thanks